Autor

Jan Daliba Jan Daliba Jan pracuje jako konzultant pro společnost EPLAN od roku 2015 a zaměřuje se hlavně na automatizaci projektování a multioborové projekty – zejména pak v oblasti procesního inženýringu a měření a regulace. Jeho hlavním zaměřením je strukturování projektu a hledání cest k co nejvyššímu využití automatizace a zákaznická řešení, usnadňující každodenní práci projektantů.
15/12/23

Jak na kmenová data v cloudu

Autor: Jan Daliba Čas na čtení: minuta minuty

Symboly, rámečky, formuláře, makra… Tato tzv. kmenová data tvoří základy projektování. Jejich správa ale může být komplikovaná, zejména pokud spolupracujete s více kolegy napříč pobočkami/zeměmi/kontinenty.

EPLAN eMANAGE

EPLAN eMANAGE je cloudové úložiště dostupné v rámci vaší organizace na EPLAN.com. Pomocí této aplikace můžete sdílet projekty a kmenová data s kolegy přímo v rámci aplikace EPLAN. Jak na to i jaké jsou rozdíly mezi verzí Free a plnou verzí, se dozvíte zde.

Postup krok za krokem a návod, jak projekty či kmenová data sdílet s kolegy, pak můžete najít na našem blogu v příspěvku Správa dat v EPLAN Cloud: Bezpečná cesta k chytřejšímu projektování.

A věděli jste, že s pomocí aplikace eMANAGE můžete také převádět své projekty do starší verze platformy EPLAN? Snadno projekt nahrajete do EPLAN Cloud a při stažení si můžete vybrat, v jaké verzi má být projekt otevřen. Jak postupovat krok za krokem, se dočtete ve článku Převod projektů EPLAN do starší verze.

Správa dat v cloudu

Chcete se dozvědět o tom, jaké možnosti vám správa dat v EPLAN Cloud přináší, přečtěte si článek Správa dat v EPLAN Cloud: Bezpečná cesta k chytřejšímu projektování, který vám představí základy a výhody, které vám správa dat v cloudu přinese.

Registrace na EPLAN Cloud

Jak se registrovat na eplan.com, jak vytvořit vlastní organizaci pro správu dat nebo jak pozvat kolegy se dozvíte v EPLAN nápovědě.

Doporučujeme zhlédnout záznam webináře věnujícího se spolupráci na projektech:Záznam webináře: Jak efektivně spolupracovat na projektech

Podobné kategorie:
Sdílet...

Komentáře