Autor

EPLAN CZ&SK EPLAN CZ&SK
30/01/24

e-Learningové kurzy EPLAN

Autor: EPLAN CZ&SK Čas na čtení: minuta minuty

Nejnovější e-Learningové kurzy pro verzi EPLAN Platforma 2024 nabízejí uživatelům možnost seznámit se s novými funkcemi a vylepšeními softwaru. Tyto online školicí kurzy, dostupné až v šestnácti jazycích včetně češtiny, jsou navrženy tak, aby uživatelům pomohly efektivněji pracovat a rozšířit jejich znalosti a dovednosti v oblasti projektování a konstrukce.

Kurz „EPLAN Update Training 2024“ je zvláště zaměřen na nové uživatele nejnovější verze softwaru, představuje pokročilé výpočetní funkce a další klíčové inovace, které mohou výrazně usnadnit a zefektivnit práci se softwarem EPLAN. Tento kurz, rozdělený do osmnácti modulů, pokrývá širokou škálu témat od uživatelského rozhraní přes komplexní výpočty vlastností bloků až po optimalizace pro PLC a EPLAN Pro Panel.

E-Learningové kurzy EPLAN jsou strukturovány pro samostudium, což umožňuje každému uživateli učit se vlastním tempem a podle svých časových možností. Každý modul je navržen tak, aby byl obsažný a přitom stručný, s průměrnou dobou studia 30 až 45 minut. I proto jsou tyto kurzy ideální pro rychlé seznámení se s hlavními funkcemi softwaru.

Dosud je k dispozici přibližně 1 500 kurzů EPLAN eLearning v šestnácti jazycích včetně češtiny a všechny materiály jsou plně přizpůsobeny danému regionu. Uživatelé se tak nemusejí spoléhat na titulky, ale mají přímý přístup k obsahu ve svém dobře známém jazyce. Krátké, interaktivní moduly odpovídají mezinárodním normám a umožňují uživatelům rychle dosáhnout úspěchu.

tipPřístup ke kurzům je bezplatný pro uživatele s předplatným, stejně jako pro lektory a studenty zapojené do programu EPLAN Education. Registrace a spuštění kurzů jsou možné přímo na www.eplan.com. Další informace naleznete na: www.eplan.com

 

Přejít k eLearningovým kurzům

 

Zjistit více o školení EPLAN Platforma 2024 – Novinky, tipy a triky

Podobné kategorie:
Sdílet...

Komentáře