Virtuální veletrh EPLAN – efektivní spolupráce je klíčem k úspěchu!

Autor

EPLAN CZ&SK EPLAN CZ&SK
28/04/22

Virtuální veletrh EPLAN – efektivní spolupráce je klíčem k úspěchu!

Autor: EPLAN CZ&SK Čas na čtení: minuta minuty

Sedmý ročník Virtuálního veletrhu EPLAN se blíží. Naše největší online akce roku nabitá bohatým programem a širokou škálou témat se tentokrát zaměří na oblast ekosystému pro průmyslovou automatizaci. 

Těšit se můžete na živé rozhovory odborníků společnosti EPLAN, přednášky na téma z oblasti automobilového průmyslu, energetiky, stavebních technologií či zpracovatelského průmyslu a nebudou chybět ani praktické ukázky softwaru EPLAN.

Kdy: 4. – 5. května 2022

Kde: online

Program Virtuálního veletrhu EPLAN

Zájemci se mohou zdarma registrovat zde

Jednoduché otázky si žádají jednoduchá řešení

Jaké trendy budou určující pro budoucí vývoj v oblasti projektování?

Jaká konkrétní opatření a služby přijala společnost EPLAN k řešení budoucích výzev?

Jak lépe a efektivněji spolupracovat a zůstat konkurenceschopní v ekosystému průmyslové automatizace?

Nejen na tyto, ale i na mnohé další klíčové otázky budou hledat odpovědi odborníci ze společnosti EPLAN na letošním dvoudenním digitálním veletrhu probíhajícím hned v několika časových pásmech.

Webinář – Úvod do funkčního projektování aneb jak zvýšit opakovatelnost.

Nezapomeňte se 5. 5. 2022 v 10:00 hod. připojit na webinář, jímž Vás provede náš konzultant Pavoľ Buček na téma Úvod do funkčního projektování aneb jak zvýšit opakovatelnost.

Po celou dobu veletrhu budou přítomni zástupci české a slovenské pobočky EPLAN.

Registrovat se zdarma

O své zkušenosti se podělí i partneři EPLAN

O praktické poznatky a osvědčené postupy se formou přednášek podělí firmy z partnerského programu EPLAN Partner Network: J. McCain, vedoucí Digitálního partnerského programu ve firmě RockWell Automation, nabídne vlastní pohled na ekosystém průmyslové automatizace z pozice globálního hráče.

Dr. Andreas Schreiber, viceprezident divize průmyslových rozvaděčů společnosti Phoenix Contact, představí potenciál implementace standardizovaných pracovních postupů založených na AML.

Společnost ABB, jeden z klíčových partnerů firmy EPLAN, se zaměří na elektrotechnické plánování pomocí softwaru EPLAN a nástroje ABB e-Configure a ukáže několik jednoduchých kroků pro nastavení konfigurace zařízení.

Osvědčené postupy zákazníků

O nejlepší řešení, osvědčené postupy a názory na nejnovější trendy se podělí také zákazníci společnosti EPLAN.

Brandon Fritz, prezident americké společnosti Automation Drive Systems, představí současné možnosti digitálního prototypování s využitím rozšířené reality eView Free AR při výrobě rozváděčů a řídicích systémů.

Jens Brinkmann, generální ředitel společnosti BEB Solutions GmbH, se zaměří na nové způsoby 3D návrhu kabeláže pomocí EPLAN Harness proD.

Připojte se! Využijte jedinečné příležitosti k navázání kontaktů s ostatními účastníky z celého světa v podobě živých chatů. Načerpejte inspiraci, získejte nové informace.

Nebudou chybět ani zábavné aktivity a losování o zajímavé ceny!

Registrovat se zdarma

Podobné kategorie:
Sdílet...

Komentáře