Software a služby z jednoho zdroje: 100 000 registrací na eplan.com

Autor

EPLAN CZ&SK EPLAN CZ&SK
31/07/22

Software a služby z jednoho zdroje: 100 000 registrací na eplan.com

Autor: EPLAN CZ&SK Čas na čtení: minuta minuty

Cloudový software, online výukové kurzy a mnohem více: Uživatelé EPLAN naleznou řadu užitečných informací a funkcí na stránce 'www.eplan.com', která tento měsíc zaznamenala 100 000 registrací!

Jedno online prostředí, mnoho možností: Uživatelé EPLAN po celém světě mají přístup k široké škále řešení a služeb v cloudovém prostředí www.eplan.com. Stotisící registraci bereme jako příležitost podívat se na tyto stránky blíže.

Jaké služby nabízí „eplan.com“ uživatelům software?

V přihlašovací oblasti ​​www.eplan.com mají uživatelé přístup k zajímavým informacím a službám pro novou generaci platformy EPLAN (od verze 2022), které se průběžně rozšiřují:

  • EPLAN Standard usnadňuje přípravu projektů

Šablony pro standardizaci, příklady aplikací a osvědčené postupy jsou k dispozici v EPLAN Standard. Lze je snadno stáhnout, prohlížet a použít pro zahájení práce se software EPLAN.

  • Průvodce instalací: snadné nastavení softwaru EPLAN

Průvodce instalací popisuje všechny důležité kroky k instalaci aktuální verze platformy EPLAN. Pomoc je k dispozici pro samostatné i síťové licence, a to jak pro novou instalaci, tak i pro instalaci aktualizací.

  • eLearning: Osvěžte si své znalosti kdykoli pomocí interaktivních online výukových kurzů

Pomocí našeho interaktivního kurzu e-Learning si uživatelé mohou kdykoli osvěžit své praktické znalosti o aktuálním softwaru EPLAN. Mnoho modulů dostupných na www.eplan.com lze po přihlášení využívat zdarma. Nabídka kurzů e-Learning se neustále rozšiřuje o nová témata.

Jaký software je k dispozici na „eplan.com“?

Přihlášením na www.eplan.com získáte přístup k široké škále cloudových řešení EPLAN. Díky jednotnému přihlášení lze řadu z nich spustit také přímo z platformy EPLAN (od verze 2022) a využívat je tak snadno přímo ze svého programu. Kromě aplikace EPLAN eView umožňuje aplikace EPLAN eManage aktivní spolupráci s kolegy a obchodními partnery. Projekty lze snadno a bezpečně sdílet a koordinovat v EPLAN Cloud.

EPLAN Data Portal nabízí přístup k celé řadě dat o standardizovaných zařízeních a artiklech, která lze integrovat přímo do projektů EPLAN. Nejnovější funkcí je EPLAN Data Portal Request Process, pomocí kterého lze jednoduše objednat data jednotlivých artiklů (položek) od zkušených odborníků EPLAN.

EPLAN eBuild umožňuje uživatelům vytvářet schémata zapojení prakticky pouhým kliknutím myší. S touto metodikou, založenou na knihovnách, které lze vytvářet individuálně, je první krok k automatizovanému projektování ještě mnohem jednodušší.

Závěr: přihlášení do cloudového prostředí na www.eplan.com se vyplatí! Pokud ještě nejste mezi 100 000 registrovanými, zaregistrujte se nyní zdarma.

Registrovat se

 

Podobné kategorie:
Sdílet...

Komentáře