EPLAN Partner Network: Digitální transformace pro váš maximální přínos

Autor

EPLAN CZ&SK EPLAN CZ&SK
28/02/23

EPLAN Partner Network: Digitální transformace pro váš maximální přínos

Autor: EPLAN CZ&SK Čas na čtení: minuta minuty

V éře digitální transformace je důležité koordinovat způsoby integrace systémů v celých společnostech, a to se neobejde bez spolehlivé a jednotné platformy. Spojení odborných znalostí spolupracujících partnerských firem poskytuje zákazníkům četné výhody, maximální efektivitu a zvyšuje kvalitu dodávaných systémů.

Spolupráce jako cesta k úspěchu

Partnerský program Partner Network společnost EPLAN představila na konci roku 2020 s cílem zlepšit kontinuitu dat a integraci systémů, zejména v oblastech systémů PLM (Product Lifecycle Management) a ERP (Enterprise Resource Planning). Partner Network umožňuje plynulou komunikaci různých softwarových aplikací, čímž usnadňuje zákazníkům integraci velkého počtu používaných systémů, které jsou na trhu k dispozici. Během více než dvou let fungování se do programu zapojilo přibližně šedesát společností, mezi které patří strategičtí partneři, jako jsou Phoenix Contact, Siemens a Rockwell Automation a další. EPLAN partner network

Společnost EPLAN společně se svými partnery připravuje firmám cestu k zavedení digitální transformace. Součástí programu EPLAN Partner Network je přibližně 60 účastníků.

Sdílené cíle

Partnerský program EPLAN Partner Network byl založen na sdílených závazných cílech zdokonalování a podpory softwarových rozhraní. Efektivní interakce různých aplikací v prostředí konfigurátorů produktů, CPQ, PLC a PLM/ERP, otevřená rozhraní a hluboká integrace nabízejí mnoho příležitostí pro implementaci digitální transformace v reálném světě.

Hlavním klíčem je integrace

Výměna informací mezi jednotlivými výrobci softwaru usnadňuje zákazníkům integraci velkého počtu používaných systémů, čímž získají značné výhody, nemluvě o zabezpečování kvality a podpoře založené na otevřených rozhraních.

Členy jsou nejlepší z nejlepších

Spolupracujeme s rozsáhlou globální sítí partnerů, kteří patří mezi nejlepší ve svých oborech. Do naší sítě technologických partnerů patří např. Auvesy-MDT, Ehrt, Gossen Metrawatt, Jetter a Sigmatek, čínský Digiwin, francozský Trace Software a dále globální hráči jako Omron, Wago, Weidmüller a jiní.

SPS veletrh

Dialog je důležitý: na veletrhu SPS v listopadu 2022 představily své aktivity v rámci EPLAN Partner Network (mimo jiné) firmy Alexander Bürkle a ABB.

V programu jsou zastoupeny i firmy z oblasti výzkumu.  Nejnovějším členem se stal TH Lübeck, který doplnil stávající partnery jako European 4.0 Transformation Center nebo Ústav pro řízení obráběcích strojů a výrobních jednotek (ISW) na Univerzitě ve Stuttgartu.

Závěrem

Jako jeden z předních světových poskytovatelů řešení pro inženýrský software se společnost EPLAN spojuje s partnery různých velikostí z různých odvětví a oblastí podnikání.

Náš cíl: společně vyvíjet integrovaná řešení, která vás ideálně podpoří při řešení vašich obchodních výzev. Díky tomuto cílenému know-how společně efektivně urychlíme vaši digitální transformaci.

Více se dozvíte o programu na:

EPLAN Partner Network

Podobné kategorie:
Sdílet...

Komentáře