Autor

Zuzka Lesáková Zuzka Lesáková Pracuje ve společnosti EPLAN na pozici konzultantky od roku 2016. Její náplní práce je standardizace a optimalizace projekčních procesů, technická podpora a školení uživatelů pro CAE produkty EPLAN Electric P8, EPLAN Fluid, EPLAN Pro Panel.
12/01/22

5 webinářů, které vás seznámí s možnostmi softwaru EPLAN

Autor: Zuzka Lesáková Čas na čtení: minuta minuty

Jsou pro vás určité oblasti používání konstrukčního softwaru obtížné? Ptáte se někdy, jestli neexistuje snadnější a rychlejší způsob, jak vyřešit daný úkol? Připravili jsme pro vás pět webinářů EPLAN, které vás podrobně seznámí s tím, co všechno nástroje EPLAN umí. Jaké to jsou?

1. Přehled o novinkách

Potřebujete se zorientovat v nové platformě a zjistit její možnosti? Podívejte se na webinář Novinky EPLAN Platforma 2022.

New call-to-action

2. Data portál na ePulse

Překvapil vás vzhled nového Data portálu a pak jste s nelibostí zjistili, že již v nové platformě starý nenajdete? S tím by vám mohly pomoci První kroky s EPLAN Data Portal na ePulse.

První-kroky-s-EPLAN-Data-Portal-na-ePulse

3. 3D modelování v kostce

Nevíte, kde najít některé funkce při vytváření 3D modelu rozvaděče, např. jak skrýt nebo zobrazit jen požadované části nebo jak vytvořit 2D layout s rozmístěním komponentů? Pusťte si webinář Efektivní návrh rozváděčů ve 3D s využitím platformy EPLAN, který vás provede kompletně celým procesem návrhu krok za krokem.

Efektivní-návrh-rozvaděčů-ve-3D-s-využitím-platformy-EPLAN

4. Sdílení projektů

Přemýšlíte, jak byste jednoduše mohli sdílet projekt v rámci projektové skupiny, celé společnosti nebo se i zákazníkem, tak aby ho mohli ostatní komentovat? Zjistěte více o našem cloudovém řešení Cloudové sdílení projektů EPLAN a rozšířená realita.

Cloudové-sdílení-projektů-EPLAN-a-rozšířená-realita_new

5. Automatizace jako na dlani

Zajímalo by vás, jak by se dalo automatizovat vytváření schémat, která se často opakují? Tak přesně s tím váš seznámí náš webinář EPLAN eBuild – automatické vytváření schémat.

EPLAN-eBuild-–-automatické-vytváření-schémat

Podobné kategorie:
Sdílet...

Komentáře